Yin Yoga XL

Kom helemaal tot rust bij de Yin Yoga XL op de volgende zondagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur (met eventueel iets uitloop);

2 april, 14 mei (ook leuk als Moederdag cadeau), 10 september, 15 oktober, 26 november en 17 december 2023.

Kosten € 45,- p.p.

Aanmelden kan via de app 0621436869. Of per e-mail info@esmeraldavanliefland.nl

Deze workshop wordt samen georganiseerd met Andina van passion for oils te Oosterwolde, de workshop wordt gegeven in Hoogersmilde.

Je hoeft even helemaal niets en je gunt jezelf een moment om onder te dompelen in zachtheid en ontspanning. Je mag alles van je af laten stromen en geniet van deze ochtend.

We starten de workshop eerst met een ontvangst en zien wat de kaarten te vertellen hebben.

Dan komt er een meditatie aan bod, hierbij maken we gebruik van een olie om je meer te laten gronden. Daarna komen diverse yin houdingen aan bod welke in een vloeiende beweging in elkaar over zullen gaan. Bij het navoelen zal er om beurten een hoofdmassage worden gegeven, iedereen komt aan de beurt.

Korte meditatie waarbij we nog even het eerste stuk verder laten dwalen binnen in ons zelf, hierbij maken we gebruik van een olie wat nog meer verdieping geeft.

We zullen weer verder gaan naar diverse vloeiende yin houdingen en tijdens deze houdingen kan je genieten van Shiatsu en Reiki gecombineerd.

Tijdens de savasana zal er een voetmassage worden gegeven met een olie waarbij alles nog wat nodig is aan spanning weg mag vloeien.

Na afloop zullen we nog even met zijn allen thee/koffie drinken met een versnapering.

We zullen ook gebruik maken van warmte en edelstenen. Laat je mee voeren met een reis vol licht en ontspanning binnen in jezelf.

I.v.m. beperkte groepsgrote is aanmelden een must, wacht niet te lang met opgeven.

Yoga Nidra

Yoga Nidra van 19.30 tot 21.00 uur op de volgende vrijdagavonden;

31 maart, 14 april, 26 mei, 23 juni, 7 juli, 8 september, 20 oktober, 10 november en 1 december 2023.

Kosten € 15,00 p.p.

Yoga Nidra wordt ook wel eens de yoga van de slaap genoemd, waarbij het bewustzijn alert blijft en het lijkt of je net slaapt. Bewust zijn in je onderbewuste en de lagen binnen in jezelf waarnemen. Het is een hele diepe meditatie waarbij je ligt op je mat en alle zintuigen trekken zich terug naar binnen, behalve je gehoor. Je volgt mijn stem en luistert naar het verhaal en visualisatie. Yoga Nidra helpt jou niet alleen fysiek te ontspannen maar ook mentaal. Balans brengen in beide hersenhelften en het vermogen om zich te kunnen bevinden tussen de grens van het slapen en waken, waarbij je met je hele bewustzijn je lichaam ervaart. Yoga Nidra geeft nieuw energie, je krijgt een betere concentratie en kan hierdoor ook beter slapen, en is heel ontspannend.

We beginnen deze avond eerst met een meditatie om te landen op de plek waar je bent en waarbij je geest tot rust kan komen. Daarna gaan we over met wat actievere yoga houdingen waarbij we de energie meer laten stromen, losmaken van gewrichten. Voordat we over gaan naar de Yoga Nidra worden we eerst bewust van de stromingen binnen in ons lichaam na het beoefenen van de yoga houdingen.

Na afloop zullen we samen nog wat thee drinken met een kleine versnapering. Deze workshop is geschikt voor iedereen en geniet van een avond met een diepe ontspanning.

Aanmelden is wel een must i.v.m. de groepsgrote. Aanmelden of meer informatie kan via de app 0621436869 of e-mail info@esmeraldavanliefland.nl.