Ik woon samen met mijn gezin in Hoogersmilde, dat ligt in Midden Drenthe. Binnen ons gezin horen onze honden en paarden er natuurlijk ook bij, samen vormen wij een team.

Ik ben altijd gefascineerd geweest in de mens en dier, hoe mooi is het om dit te kunnen samenbrengen. Het is fantastisch om mijn werk met beide te mogen doen. Thuis heb ik een praktijkruimte en de dieren om mij heen, waar ik één op één begeleiding “coaching” vanuit het intuïtieve verzorg. Daarnaast worden er ook groepslessen gegeven zoals Yin Yoga en Pilates.

Ik heb diverse opleidingen gedaan om me verder te kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta op het gebied van Coaching, Pilates, Yoga, Mindfulness en Bewegen. Deze opleidingen hebben mij ook geholpen om mijn eigen levenspad te doorgronden wat van cruciaal belang is om mij zelf te blijven ontplooien.  En blijf ik, de eeuwige student, mij op alle vlakken nog steeds ontwikkelen en deel dit graag met jou.

Ik ben spontaan actief en gedreven, liefst loop ik in 10 sloten tegelijk (wat natuurlijk niet goed gaat, maar hé dat is menselijk), ben open en heb een warm hart. Ik wil het beste voor iedereen en iedereen is welkom bij mij. Ik sta graag klaar voor een ander. Ben zeker wel een levensgenieter.

Ik voel me vrij en vaak enthousiast, vrolijk, puur. En sta oprecht het liefst met mijn poten in de klei misschien en ben ook wel een tikkeltje maf, want in het leven mag er gelachen worden.