Honden

Gigi

Geboren…..

Ras: van alles

Gigi heeft een ongeluk gehad als puppy en heeft daarom drie pootjes, ze komt uit Curaçao. Ze heeft er geen beperking aan het rent net zo hard of harder dan de andere honden hier thuis. Ze kan zelfs graven met één poot. Gigi is voor mij het bewijs, het maakt niet uit hoe je eruit zit en of je een “beperking” hebt.

Zolang jou intentie en doorzettingsvermogen er is kom jij er echt wel. In staat zijn om je te kunnen aanpassen naar je eigen kunnen en het accepteren zoals jij bent. Jij mag er zijn! Je zal hierdoor alleen maar meer groeien en vertrouwen op jezelf.

Gigi is gek op mensen, het liefst lig ze de hele dag op je schoot. Gigi vind andere honden (buiten haar eigen roedel om) niet zo heel fijn.

Buck

Geboren….. te Ommen

Ras: Australian Shepherd

Buck is de oudste van het stel en nu ook wel a.k.a. opa genoemd. Buck heeft twee gezichten hij vind de aandacht van de mens erg leuk maar daarnaast vind hij het ook heel spannend, dit is al van pup af aan. Buck kan voor sommige een hele goede coach zijn, hij zegt veel, maar is niet geschikt voor iedereen. Bij kinderen houden wij hem liever uit de buurt. Verder is het een grote knuffel en een hele lieve hond.

Paarden

Tucker

Geboren 4-5-2020

Ras: Quarter Horse (ruin)

Tucker onze clown :D. Tucker is een fantastisch geweldig jong paard, die ook nog veel moet leren en hier de tijd voor krijgt die hij nodig heeft om te kunnen groeien naar een volwassen paard. Tucker is meer naar binnen gekeerd en laat niet makkelijk zijn emotie zien, tegelijkertijd probeert hij iedereen op een kwajongsachtige manier uit en heb je zelf meer energie nodig om hem in de richting te krijgen die je wilt. Een betere leermeesters kun je gewoon niet hebben om jezelf qua energie in balans te brengen, en te ontdekken wanneer iets te veel of juist te weinig is.

Belle

Geboren 10-8-2014

Ras: Kruising

Bloemetje

Geboren 4-5-2020

Ras: Shetlander

Ach Bloemetje en als je haar ziet dan zul je weten waarom. Bloemetje is nog een jonge mini shetlander en is gek op eten, knuffels, en je kan heerlijk met haar tutten. Bloemetje is ook heel lief voor kinderen, ze vind kinderen echt geweldig.

Saartje

Geboren 25-5-2003

Ras: Shetlander

Saartje is de moeder van Bloemetje en ze lijken veel op elkaar, al is Bloemetje een heel stuk kleiner. Saartje is duidelijk in haar communiceren en staat boven aan de groep, Saartje is natuurlijk ook een stuk ouder en een hele goede opvoeder voor alle paardjes hier. Saartje vind het heerlijk om gepoetst te worden, samen erop uit te gaan en is heel lief voor kinderen, eigenlijk voor iedereen.

Volg je de ontwikkeling mee van onze honden en paarden en natuurlijk van mijzelf? Je kan ons volgen op Facebook, Instagram of Linkedin <3 .