Of het nu gaat om keuzestress, angsten die je hebt, je balans vinden in het dagelijks leven (werk-privé), of je uit een vicieuze cirkel probeert te komen, werkt aan je bewustwording-conditie, je goed voelen over besluiten die je neemt, leren te ontspannen of gewoon goed voor jezelf zorgen, meer in beweging te komen. Of het nu gaat om persoonlijke, professionele of ander strubbelingen. Ik kan je hierbij helpen om een stok achter de deur te zijn. Samen kijken we wat jij nodig hebt en vandaar uit gaan we samen aan de slag, nieuwe inzichten geven, leren los te laten, en mee gaan op het pad dat je bewandeld of gaat bewandelen, je bent niet alleen.

Dit geldt ook voor kinderen, kinderen zijn onze toekomst. Ik zie veel kinderen die zich niet gehoord of geaccepteerd voelen, zelfs onbegrepen. De emoties gaan alle kanten op. Denkend aan boosheid, verdriet, ontwikkelen van angsten of juist heel verlegen, weinig zelfvertrouwen, eenzaamheid, slecht kunnen slapen, of een ander gevoel wat misschien naar boven komt.  Welk gevoel er ook naar boven komt of het nu in een thuis situatie is, op school of elders, of dat je teveel in je hoofd zit. Elk kind heeft recht op hulp en mag de ruimte hebben om zich te ontplooien en van het slechte gevoel af komen. De kracht zit in jezelf en het wordt tijd deze weer te laten stromen. Bij coaching voor Kinderen gaan we aan de slag met een stuk creativiteit, door te tekenen, te schilderen, te bouwen, of te kleien, als het mooi weer is in het bijzijn van een pony of paard. Daarnaast richten we op oefeningen die je kan doen om je zelfvertrouwen te versterken, om goed te leren door te ademen en rust te brengen in jezelf. Samen kijken we wat jij nodig hebt en stellen we een plan op (met toestemming van je ouders wanneer je minderjarig bent).

Zelf werk ik graag vanuit het intuïtieve, uit ervaring is gebleken dat dit het meest efficient werkt en leert jouw creatieve brein zich weer open te stellen. Tijdens het coaching traject is het met behulp van een hond, paard, intuïtief schilderen of andere creatieve vormen, Yoga, Pilates, of maken we gewoon een wandeling. Het zal voor geen twee mensen hetzelfde zijn. Tijdens een intake  gesprek zal duidelijk worden waar jouw voorkeur naar uit gaat, en aan de hand daarvan zal er een passend traject worden opgesteld.

Zet zelf de eerste stap door te vragen naar de mogelijkheden. Ook bedrijven of andere instanties zijn van harte welkom.